vineri, 16 decembrie 2011

Capitolul 7

Capitolul 7-Necunoscuta

Damon povesteste:

In timp ce razele soarelui se plimbau usor pe trupul printesei mele, stateam si priveam ochiisori ei care abia se deschideau.
-Buna dimineata pisoi! i'am zis eu in timp ce ii sarutam buzele
-Buna dimineata Damon! imi raspunse in timp ce se intindea in patul meu mare
-Si ce avem de gand sa facem astazi? M'a intrebat cu o voce inca adormita
-Pai...astazi vom merge linistiti la scoala, si apoi vedem noi


Andreea povesteste:

Ziua a decurs normal la scoala , in fiecare pauza stateam cu Damon si cu Raluca care nu putea sa ma bombardeze cu intrebari deoarece Damon era tot timpu cu mine, era asa draguta incercand sa para normala.
Dupa ce Damon ma condus acasa am hotarat ca la 20:00 o sa mergem toti 4 in oras la cina si prin 4 vreau sa zic eu Damon Raluca si Jeremy.
Cand am ajuns in camera mea mi'am luat jurnalul si am scris:

Draga jurnalule

Imi pare rau ca nu am mai scris in tine de 3 saptamani dar multe sau petrecut in viata mea.
Si acum ca sa nu te mai tin in suspans am sa'ti scriu totul.
Sunt cea mai fericita fata din lume deoarece Damon este al meu si inca ceva am uitat sa'ti scriu ca el este vampir....da stiu ca suna ciudat si poate nu ma crezi....dar este adevarat.
In urma cu 3 saptamani inainte sa aflu ce este el am avut o intamplare ciudata, conduceam masina Jennei spre scoala si in fata mea a aparut o silueta, o femeie insa s'a miscat atat de repede incat nu am putut vedea cine era, atunci am pierdut controlul volanului si masina nea s'a rasturnat.......cand deodata l'am vazut pe Damon langa mine scotandu'ma din masina si ducandu'ma la el acasa. Atunci el mi'a zis ca este vampir si toate lucrurile au decurs relativ normal. Totusi inca ma sperie faza aceea cu Katherine...a am uitat sa mentionez ca silueta care s'a pus in fata mea era femeia care acum 500 de ani la transformat si pe Damon in vampir....ciudat....in fine....sper ca totul sa decurga normal pe viitor.
O sa revin maine cu alte intamplari din noua si fericita mea viata

~A ta Andreea

Am aruncat jurnalul sub saltea si am coborat scarile pentru a'l anunta pe Jeremy despre iesirea noastra in oras.
Dupa ce am mancat ceva am urcat la mine in camera sa imi fac un dus pentru ca deja era 18:00 si in 2 ore trebuia sa fiu gata.
Am lasat apa sa imi invaluie trupul in timp ce gandul meu zbura cu viteza lumii la printul meu. Dupa ce am iesit de la dus , mi'am uscat repede parul l'am intins cu placa pentru ca imi placea cel mai mult intins, m'am imbracat intr'o pereche de colanti mov, o bluza neagra pana la coapse si in picioare mi'am luat perechea de pantofi de 14cm.Adoram tocurile inalte, iar ca accesori am ales doar un ceas cu mai multe bretelutze mov cercei negri si o gentuta pe un umat tot neagra. Adoram si culoarea neagra.
Cand m'am uitat la ceas am vazut k era deja 20:10...ciudat mi'am zis deoarece Damon niciodata nu intarzaia. M'am dus la Jeremy in camera iar acesta nu era acolo, cand deodata am auzit soneria, am coborat repede scarile si cand am deschis usa in fata mea se afla o femeie foarte frumoasa........

5 comentarii:

  1. Nuuuuuuuuuuuu!Pun pariu ca-i Katherine!Cateaua!Parca am ars-o pe rug,ce s-a intamplat?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca doar virtual am ars'o....dar il avem pe Damon care o va arde

    ~A

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e!Va fi vai si amar de ea,cu Damon prin preajma

    RăspundețiȘtergere
  4. Normal...Doar el este cel care face orice pentru persoanele iubite....

    Damon Salvatore este exemplul meu de barbat ideal...

    XOXO

    Te PuP

    ~A

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaa firar!!! nu a mers faza cu arsul pe rug :)):)) Hai Damon! Hai! abia astept sa o vad arzand :)):)) Frumos capitolul :)

    RăspundețiȘtergere