marți, 20 decembrie 2011

Capitolul 13

Capitolul 13-Biletul

Damon povesteste:

Conduceam inspre casa si deodata pe parbrizul masini mele a aparut un biletel negru. Atunci Damon a oprit masina si s'a dat jos luand biletul si a inceput sa citeasca

"Stiu ca poate sperai sa nu mai auzi niciodata de mine insa fratioare nu'i frumos sa nu imparti ceea ce ai acum...sper ca'ti dai seama ca vorbesc de Andreea.....Ceea ce i'ai facut Katherinei a fost cea mai mare greseala a ta si Andreea o sa fie a mea pentru ca Katherine nu va mai putea.....si mi'a fost dor de tine....hai ca glumeam.Stefan Salvatore


In timp ce citeam biletul un val de nervi s'au napustit asupra mea si apoi am urcat in masina conducand inapoi la Andreea, insa eram umpic linistit gandindu'ma ca purta inelul cu verbina si eu i'o mai si puneam in ceaiul de dimineata.
Cand am ajuns la geamul ei am batut usor ca sa nu se sperie si cand mi'a deschis am privit'o cu drag si am luat'o in brate spunandu'i
-Imi pare rau dragostea mea pentru ca iti provoc atatea probleme.....
-Ce?? cum adica imi faci probleme? nu e nimic in neregula cu mine, nu are nimeni treaba cu mine....sau are????? a zis indepartandu'se de mine si devenind mult mai agitata
-Da...in timp ce conduceam inspre casa pe parbriz mi'a aparut asta...si i'am dat biletul sa il poata citi
In timp ce il citea lacrimile ii paraseau ochii rostogolindu'se pe obraji ei rotunzi si frumosi si apoi si'a ridicat privirea pentru a o intalni pe a mea
-Ai un frate ? ma intrebat ea
-Da...pe care nu l'am mai vazut de 150 de ani....si el a fost transformat de Katherine si normal ca si el a iubit'o, numai ca la el a fost dragoste adevarata, la mine a fost constrangerea.
-Si acum el vrea sa se razbune pe tine prin a ma omora pe mine ?....ma intrebat in timp ce a cazut pe pat si si'a luat fata intre palme si a dat drumu la lacrimi si mai tare.
Nu mai suportam sa o vad plangand asa ca m'am asezat pe pat langa ea si i'am luat fata in mainile mele si i'am satutat usor buzele apoi tragand'o intr'o imbratisare i'am spus ca nu voi permite nimanui sa'i faca rau , si ca daca va fi nevoie o sa aiba si Stefan aceasi soarta ca Katherine, chiar daca era fratele lui si il durea, dar siguranta Andreei era mai importanta.
Dupa ce i'am zis acestea sa relaxat in bratele mele si de la atata plans a adormit...Saraca fata ma gandeam eu...de la atata plas a adormit.Apoi am intins'o in pat si m'am pus langa ea stand pe spate cu mainile sub cap si apoi am simtit'o cum si'a pus capul pe pieptul meu si s'a relaxat, atunci mi'am pus mainile in jurul ei si am tras'o mai aproape de mine dar incet sa nu o trezesc. Am stat si i'am privit somnul si visele pana dimineata cand am simtit cum doi ochisori caprui superbi ma priveau si atunci mi'am intors privirea spre ea si i'am sarutat usor buzele in semn de "Buna dimineata".mi'a raspuns la sarut si apoi s'a ridicat din pat ducandu'se la baie.
M'am ridicat din pat si m'am imbracat apoi m'am pus pe fotoliul mic de langa fereastra asteptand sa iasa de la baie pentru a merge jos sa manance. Ca sa pot pleca si eu apoi la vanatoare.


Andreea povesteste:

Ceea ce am aflat aseara ma scotea din pepeni, eram foarte speriata dar aveam noroc ca purtam inelul cu verbina asa ca acest Stefan nu va putea sa ma constranga si sa intre in casa, si nici pe Jenna sau Jeremy nu putea deoarece beau verbina in fiecare dimineata in ceai, insa ei habar nu aveau.Era mai bine sa nu stie de vampiri sau altele, pentru siguranta lor normal.
Cand am iesit din baie Damon ma astepta pe fotoliul de langa fereasta, ma astepta,. Am mers la bucatarie am mancat apoi el mi'a zis ca merge la vanatoare ca ii era foame.
Atunci mi'a venit o idee cred ca buna
-Ia sange de la mine. am zis eu vesela
-Ce????ce ai zis ??? ma intreaba Damon speriat
-Am zis sa iei sange de la mine ca sa nu mai trebuiasca sa omori oameni, nu'mi place ca iubitul meu sa fie un criminal sexy am zis eu tragandu'i cu ochiu
-Nu pot....a zis lasan'd privirea in pamant
-Haide.....vreau sa impart totul cu tine, eu am sange si tu ai nevoie de el, asa ca da de acum incolo te vei hrani cu sangele meu de fiecare data cand ai nevoie
-Bine! a zis el apoi ma luat in brate si mi'a sarutat pasional buzele
In timp ce dinti lui imi patrunzeau pielea gatului ma durut umpic dat dupa aceea durerea din nou a fost inlocuita cu un sentimet de iubire care patrunzea in fiecare particica a corpului meu, era exact ca prima data cand mi'a luat sangele.
Dupa ce mi'a baut din sange, mi la inlocuit cu al lui pentru ca gaurile din gatul meu sa se vindece in cateva secunde, pentru ca sangele de vampir in organism ne vindeca de orice foarte repede.
-Te iubesc!Am zis eu dupa ce m'am sters in coltul gurii de sangele lui cald si dulce
-Te iubesc! mi'a zis el in timp ce ma strangea in brate si ma luat in brate si a inceput sa ma invarta prin bucatarie.
-Eu te iubesc mai mult! am strigat eu ...de pana si Jeremy a auzit si a venit la bucatarie
-Nu....ne iubim amandoi la fel de mult....
-Doamne Andreea mai incet ca trezesti si morti cu strigatele tale de "eu te iubesc mai mult" ma imita acesta in batjocura.
Atunci am luat un mar de pe masa si l'am aruncat in el
-AUUUU.....periculoasa sora asta a mea...a zis in timp ce urca din nou scarile la el in camera
-Si inca ce periculoasa ! a zis Damon tragandu'mi cu ochiu.
-Deci atunci aveti grija cum va purtati domnule Salvatore daca nu vreti sa aveti de'aface cu mine
-Ar fi o mare placere doamna Gilbert sa am de'aface cu tine acum sus in dormitor..
-Hmmmm....nerabdator baiatul meu....imi place...am zis eu in timp ce fugeam spre dormitor si radeam cu gura pana la urechi deoarece stiam ca daca isi folosea viteza ma ajungea intr'o secunda, dar nu putea deoarece eram in casa cu Jeremy. Iupy...punct pentru mine , gandeam eu.
Cand am ajuns in dormitor el m'a luat in brate si m'a dus in pat.....ceea ce a urmat a fost minunat.....

3 comentarii:

  1. Da...s-a intors Stefan...ce bucurie...
    Capitolul e grozav!!

    You are the best!:x

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc scumpa mea

    Your the best too...you know that...

    :*:*:*
    xoxo
    ~A

    RăspundețiȘtergere
  3. E dragut capitolul. Iti dau un sfat si sper sa nu te superi.Cum am zis e un capitol frumos insa mai trebuie sa lucrezi la el pentru a suna si mai frumos. De exemplu aici :"-Te iubesc! mi'a zis el in timp ce ma strangea in brate si ma luat in brate si a inceput sa ma invarta prin bucatarie.". Puteai sa scri si intr-un alt mod incat sa nu fie folosit cuvantul brate de doua ori. Sper sa nu te superi si sa nu imi intelegi gresit sfatul,nici eu nu scriu perfect si stiu asta. Ficul imi place la nebunie,sunt fan.
    Mult succes in continuare!!!
    X.O.X.O. Laura

    RăspundețiȘtergere