sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Capitolul 27

Capitolul 27-Cealalta fata a lui Klaus

Parca ochii mei au luat foc si inima mea se rupea in 2000 de bucati in timp ce priveam femeia ce statea in fata mea
-Kath...atat am putut spune apoi am napustit asupra ei si am luat'o in brate, insa ceva era in neregula, acesta fata mirosea a vanilie, iar Katherine a mea mirosea a scortisoara.
-Buna...imi pare rau dar nu sunt Katherine, mi'a zis fata in momentul in care i'am dat drumul
-Atunci cine esti ? cum de esti exact ca ea ?
-Sunt....sunt...a ezitat sa spuna apoi eu mi'am pierdut cumpatul si am inceput sa zbier la ea
-La dracu,, spune odata cine dracu esti, nu ma mai chinui atat
-Sunt fiica ta!!
Cand am auzit acele cuvinte am crezut ca o sa fac un atac de cord, noroc ca eram vampir
-Si cum esti tu fiica mea ??? am intrebat'o la fel de nervos
-Da'mi mana ta, mi'a zis in timp ce imi intindea o manuta firava de'a ei
Intradevar cand i'am intins mana si a prins'o intr'a ei mi'au venit in minte imagini de la nasterea ei, imagini cu ea si Katherine, si atunci i'am arat si eu imagini cu Katherine cand mi'a spus ca fata noastra a murit si ea m'a parasit, fara sa'mi dau seama a lacrima mi se rostogolea pe obraj si Andreea cu cealalta mana mi'a sters'o.
Nu am mai rezistat si am luat'o in brate strangand'o atat de tare incat daca era inca om se facea mumai bucatele ,
-Fetita mea ....... am zis cu toata dragostea ce putea exista in mine
-Nu'mi vine sa cred ca este adevarat tot ceea ce s'a intamplat, insa.... si atunci m'a indepartat de ea
-De ce ai vrut sa il omori pe Damon ? m'a intrebat trista
-Am vrut sa il omor din cauza lui Katherine, insa atunci cand ai ramas insarcinata cu Anastasia , va puteam auzi pe toti care vorbeau in jurul ei si am aflat adevarut, am aflat ce nesimtita a fost Katherine.... Nu'mi vine sa cred ca a fost in stare sa ii faca asa ceva prorpiei fiice. De la nasterea lui Anastasia am hotarat sa nu va mai caut deoarece credeam ca este mai bine pentru toata lumea . De aceea nu ati mai auzit de mine de atunci. Insa ma bucur atat de mult ca ai venit sa ma cauti. Eu niciodata nu am vrut sa o omor pe Katherine numai ca sa rup blestemul , dragostea pentru ea era prea mare , si apoi ai aparut tu , insa mi-ai fost luata prea repede de langa mine , imi pare atat de rau.
-Da...a zis lasand privirea in pamant
-Insa nu iti face griji . de acum incolo nimeni nu iti va mai face rau deoarece eu sunt langa tine si o sa fiu de fiecare data cand o sa ai nevoie. I'am zis in timp ce ii ridicam privirea , facand'o sa ma priveasca
-Multumesc tata,
Cand am auzit acel cuvant "TATA" am simtit cum toate fiinta mea radiaza de fericire si am rezistat sa nu o imbratisez din nou si sa'i spun cat de dor mi'a fost de ea.
Am mai povestit cu Andreea inca 2 zile continuu si apoi am hotarat sa ne intoarcem in Mystic-Falls pentru ca deja Anastasia era foarte suparata si Damon ingrijorat. Eram atat de fericit ca insfarsit mi'am cunoscut familia si nu mai eram condamnat la o eternitate singur.
Drumul inapoi spre Mystic-falls era linistit, cei doi nu au scos nici un cuvant insa cand se uitau unu in ochii celuilalt o intreaga conversatie avea loc. Klaus radia de fericire deoarece si'a gasit fiica pe care el o credea moarta si Andreea era fericita deoarece a putut sa il gaseasca pe tatal ei si acesta nu mai vroia sa'i faca rau lui Damon. Cand au aterizat la aeroportul din Mystic-falls, Damon Anastasia si Stefan ii asteptau pe acestia. Anastasia cand si'a vazut mama coborand din avion a sarit din bratele lui Damon si si'a imbratisat mama de numa numa.
Era atat de ciudat, aceasta fetita crestea intr'o zi cati alti copii in 3 ani, in momentul in care Andreea a plecat de langa ea, acum 4 zile, fetita ei era inca in patut, acum ea umbla si vorbea foarte bine. Atat de ciudat, insa era si un lucru bun, ea se oprea din crescut la varsta de 17 ani, varsta la care mama ei a nascut'o.

2 comentarii: