duminică, 15 ianuarie 2012

Capitolul 1

Capitolul 1- Wrecking ball

Devreme in dimineata , Elena umbla pe campurile din prejurul pamanturilor unchiului John. Isi plimba degetele peste inaltele buruieni si isi amintea de vechea ei viata din New York. Moartea tragica a tatalui ei a fortat-o sa se mute in Virginia. Abia saptamana trecuta a incetat din a mai purta hainele negre de doliu, mama ei continua sa poarte negru ramanand intr-o constanta stare de depresie. Isi blestema fratele, Jeremy deaorece a fugit , ea avea nevoie de suportul lui, si-a impus sa se opreasca din a se mai gandi la Jeremy.
Ea a auzit galopul unui cal, dar, nu era in stare sa isi dea seama de directia din care vine , doar ca mergea incredibil de repede

**************************************

Damon calarea prin iarba inalta , el a manat calul mai tare decat ar trebui , deoarece era nervos si distras.
El nu a vazut femeia care nu era departe de el , cand s-a ridicat , era aproape prea tarziu sa franeze calul. Calul s-a franat si forta miscarii lui l-a facut pe el sa cada, corpul lui frecand peste iarba. A multumit pamantului necosit. A gemut la aterizarea ingrozitoare , blestemand orbul lui noroc.
Elena si-a aranjat rochia si a mers langa calaret. A mangaiat calul incercand sa ii mai calmeze miscarile. Calul era negru si absolut iti lua respiratia ,cu cea mai moale coama. Ea niciodata nu a vazut un cal ca acesta, probabil speria toate femeile.
"Domnule! Sper ca nu sunteti ranit. As putea incerca sa va ajut" a spus politicos
Damon s-a ridicat si incerca sa indeparteze iarba de pe pardisiul lui. Era nemaipomenit de fin , importat din Italia. Ura sa fie murdar, s-a ridicat din fund in picioare.
"Nu cred ca mai pot suporta mai mult ajutor din partea dumneavoastra, doamna" a spus neuitandu-se la Elena.
"Tu esti cel care calarea ca un demon! Puteai sa ma ranesti pe mine sau pe calul tau." a spus suparata , dar continuand sa mangaie coama animalului.
Surprins de spiritul ei aprins, Damon se uita la fata pentru prima data, ea era frumoasa si tanara.Nu putea sa aiba mai mult de 18 ani, buclele ei negre ii incadrau perfect fata, ochii negrii erau intensi si directi, ochii ei puteau rupe pe cineva in bucati , obraji ii erau rotunzi perfecti. El stia ca si restul din ea trebuia sa fie frumos, dar, ea purta o pelerina neagra si gluga ii acoperea jumatate din cap.
"Iarta-ma doamna." i-a dat o privire seducatoare , in stilul in care face toate fetele sa se topeasca. A ranjit.
"Am crezut ca sunt singur pe aici."
Seductia lui nu a afectat-o deloc. Nu se deranja sa admire ochii lui albastri sau incantatorul par negru. Nu a fost atrasa de bine facutele lui forme. Era alarmata deoarece el nu avea bunele maniere, si a tipat la el nervoasa , domni niciodata nu o tratau in asa fel.
"Domnule , sa speram ca acest incident nu se va repeta. Fi bun si calareste responsabil, ca eu sa imi pot savura plimbarea de dimineata."
"Nu te-am mai vazut niciodata pe aici. Cunosc aproape toata lumea din oras, nu ca ei nu m-ar cunoaste pe mine." a spus argant.
Ea si-a dat ochii peste cap , el era cel mai inganfat barbat pe care il cunoastea si ea cunoastea o multime de barbati , el chiar se vredea prea superior.
 
"Cât de ciudat acest orasel trebuie să fie, sunteţi singura persoană care consideră că merită să fie ştiuta." Ea s-a tras înapoi, cu o spranceana ridicată
Sprancenele lui s-au incruntat la insultele ei. Cum indrazneste!
Ea s-a dat inapoi, cu capul plecat , cu un zambet slab. Stia ca insultele ei l-au afectat.
"La revedere , domnule." a spus politicos si a plecat. Ea s-a purtat ca si cum el a fost nesemnificativ.
"Nu iti spui numele, doamna." a strigat el
A auzit rasul ei in raspuns
"Nu o sa iti lipseasca sa auzi asta maine seara."
"Nu inteleg" a replicat el
"Toate la timpul potrivit" a spus obraznicBucuria ei sa faca o astfel de declaratie. Ea nu a putut aştepta să danseze şi sa rada. Să sperăm că, acest oraş are alti domni care sa fie frumosi, dar cu maniere mai bine. Ea a chicotit si nu a putut aştepta să scrie în jurnalul ei.
Damon incerca sa isi dea seama de cuvintele ei. Ea sigur avea un plan de joaca. Lui nu ii placea sa se simta nesigur , nu era in natura lui. O sa isi dea el seama , maine seara era Gilbert ball. Oare a invitat-o cineva pe ea ? Era doar in vizita ? De unde era ea ?
Ea i-a acaparat gandurile pentru tot restul zilei, era ceva mai mult la ea , in afara de frumusetea ei , ea stia cum sa rada, era inteligenta si sireata. Putea fi partida lui.

4 comentarii: