miercuri, 25 ianuarie 2012

Another Storie Capitolul 5

Capitolul 5- Who was in the fourth coffin ?



Ultimele 4 saptamani au trecut fara nici un fel de incidente. Apele s-au calmat si nici Stefan si nici Klaus nu si-au facut aparitia deloc. Uneori imi spuneam singura ca dupa asa o liniste frumoasa o sa vina o perioada agitata , plina de inicdente oribile , insa imi inlaturam acele ganduri la fel de repede cum veneau.
Era sambata asa ca am hotarat sa merg la pensiune la Damon.Ora indica 10:30AM si eram curioasa daca acesta s-a trezit.
Am parasit casa si conduceam spre pensiune fredonand melodia de la "Shanye Ward-No promises" care era la radio. Adoram acea melodie , era atat de linistitoare. Am ajuns la pensiune in mai putin de 15 minute , am parcat masina si cum aveam cheile nu m-am mai obosit sa bat la usa. Am intrat punandu-mi geaca la cuier si am mers spre camera lui Damon. Am ajuns la usa acesteia si am deschis-o incet , vroiam sa-i fac o surpriza , insa acesta m-a surpins mai tare decat credeam ca o va face vreodata.Durea. Era in pat , acoperit pana la mijloc cu un cearceaf de satin , bustul ii era gol , cu exceptia unei maini firave care se odihnea pe piept.Durea atat de rau. Langa el statea adormita o roscata doar cu lenjerie intima acoperita doar pe un picior , restul era la vedere. Doamne , imaginea aceea durea atat de tare, cum a putut Damon sa imi faca asa ceva ?
-"La naiba cu tine , la naiba cu voi fratii Salvatore!" atat am putut spune si am izbucnit in lacrimi , lacrimi amare, trantind usa in urma mea. Nu am ajuns la primul trepte si Damon era deja in urma mea , oprindu-ma din a cobora scarile , avea o privire nevinovata. Oare de ce ? Era prins cu "mata in sac" si el facea pe nevinovatul ?
-"Elena , dar nu stiu cine este aceea femeie , si nici cum a ajuns in pat cu mine. Jur!"
-"Damon , opreste-te din vorbit. Am vazut si auzit destule. M-am saturat de voi , de toti. Nu incerca sa ma cauti , mi-ai facut destule" lacrimile curgeau ca o fantana arteziana si inima nu mi-o mai gaseam in piept , era prea marunta pentru a mai fi gasita.
Am iesit din pensiune si am intrat ca fulgerul in masina , am pornit motorul si vroiam sa ajuns undeva departe , poate in Denver unde este si Jeremy , poate avuse dreptate ca ar trebui sa plecam...sa lasam toate in urma.

                    *******************************

Conduceam de ore bune , Mystic-Falls era cu mult in urma mea , cand deodata in fata masini mele aparu Klaus. Bine ca conduceam cu viteza redusa din cauza lacrimilor , daca nu iar faceam accident.

                     ********************************

Dupa ce Elena a plecat suparata m-am intors in camera mea pentru a vedea cine era acea fata langa care m-am trezit. Oare de ce nu am simtit-o in pat ? de ce nu am auzit-o venind...numai daca nu era....
-Hey , tu...cine dracu esti si ce cauti aici ? am zis urcandu-ma peste ea si prinzand-o de gat
-"In primul rand" a zis ridicandu-mi mana cu usurinta. "Eu nu sunt tu pentru tine , si vorbeste mai frumos , sa nu iti para rau." zise trantindu-se din nou pe pat intinzandu-se comfortabil.
Ce dracu , cine era , era atat de puternica, daca nu cumva..... dar am fost intrerupt din ganduri de vocea ei clara si modelata
-"Eu sunt Elisabetha si sunt vampirul care poposea in cel de-al patrulea sicriu si nu stiu cum s-a deschis sicriul , nici cum am ajuns aici , insa pivnita era cam urata asa ca am hotarat sa vad unde sunt. Asa am dat de camera ta , somnul langa un barbat frumos este bun." zise tragand cu ochiu.

                           *********************************

-"Ce naiba Klaus? chiar nu poti sa ma lasi in pace ? " am zis tare din masina stiind ca ma aude. In secunda urmatoare era in masina langa mine
-"Al patrulea sicriu a fost deschis! este cea mai mare greseala , toti o sa avem probleme"
-"Cred ca asta e problema ta Klaus! Nu vreau sa am de-a face si cu asta. Imi ajung cate am.Doar pleca." si lacrimile s-au intetit.
-"Hey, dar tu ce ai ? Ce ai patit ? Este de datoria mea sa fi in siguranta" a spus punand doua degete sub barbia mea si ridicadnd-o pentru a ma uita la el.
-"Nu fa pe interesatul , pentru tine sunt doar o banca de sange!"
-"Vezi Elena , aici gresesti. Intradevar am nevoie de tine si mai ales de sangele tau pentru a-mi creea hibrizi , dar am si eu un suflet. Nu imi place sa te vad asa. Timp de 1000 de ani am hoinarit singur doar cu 5 sicrie dupa mine. E oribil" zise pe un ton suparat
-"Damon , el este problema!"
-"Ce a mai facut acum nesabuitul acela ?" zise umpic, dar doar umpic amuzat
-"L-am gasit cu cineva in pat asta dimineata!"
-"Imi pare rau Elena." a zis si m-a luat in brate
Era bine , linistitor , chiar aveam nevoie. Klaus poate fi mai dragut decat orice persoana din lume cand vrea si acum pot numai sa-i multumesc pentru alinare
-"Multumesc Klaus , aveam nevoie , sa-mi mai iasa din cap pitipoanca aceea roscata care era cu Damon in pat" am zis usor
-Stai...ai zic cumva roscata ? Cand s-a intamplat ? Unde...?" Klaus se agita cu fiecare propozitie rostita. Oare ce era ?
-"Da , era cu o roscata , azi dimineata , la pensiune" am zis tematoare de reactia lui anterioara.
-"Trebuie sa mergem la pensiune , urgent! Daca este ce ma gandesc eu ca ar fi , am face bine sa ne grabim!" a zis luandu-ma in spate si fugind la pensiune
Cand am ajuns in fata pensiuni , Klaus a intepenit apoi a marait in scarba
-"Elisabetha...."

2 comentarii:

  1. Love!Love!Love!Love!Love!Love!
    A naiba roscata...!
    Ahh...Damon:xAhh...Klaus:x...Ahh..nebunia mea:))
    Abia astept next-ul!Bafta in continuare

    Love you:*:*:*:x:x:x

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda...a naibi roscata....

    Ma bucur ca iti place

    Love you :*:*:*:X:X

    xoxo

    ~A

    RăspundețiȘtergere