duminică, 1 ianuarie 2012

Capitolul 21

Capitolul 21- Pregatirea


Dupa ce am facut dus am iesit din baie si pe pat langa un biletel roz am gasit o minunata rochie de mireasa. Era cea mai frumoasa rochie de mireasa pe care am vazut'o in viata mea. Nu am cuvinte sa o pot explic. Cand am luat biletul si l'am desfacut si am inceput sa citesc

Sper sa'ti placa aceasta rochie iubita mea deoarece in ea o sa areti ca o regina. Regina mea.
Sper ca nu te superi ca am plecat insa nu pot vedea mireasa inainte de nunta.
Te iubesc
~Damon

In timp ce citeam biletul o lacrima mi'a alunecat pe obraj, insa am sters'o repede deoarece nu vroiam sa fiu plangacioasa in cea mai importanta zi din viata mea, si anume aceea in care voi deveni doamna Salvatore.
Imi uscam parul si am auzit cum cineva intra in casa, si doua inimi care bateau cu atata nerabdare pana au ajuns la mine in camera, era Raluca, care a avenit cu inca o domnisoara care dupa cum mi'a explicat era aici pentru a'mi face parul si Raluca ma farda.
Dupa 2 ore in care cele doua fete s'au invartit in jurul meu ca niste titirezi, eu stand cu spatele la oglinda s'au pus in fata mea cu mainile pe obraji si se uitau la capodopera lor, adica la mine. M'au ridicat in picioare si m'au ajutat sa'mi iau rochia pe mine,apoi dupa ce am fost fost gata de imbracat si au facut niste retusuri la par si machiaj mi'au zis ca pot sa ma intorc sa ma uit in oglinda am ramas uimita de cat de schimbata aratam.
Parul imi era strans intr'un superb coc, si aveam doar 2 suvite pe'o parte si alta a urechilor, la ochii aveam un fard inchis cu putin creion demografic, si noua pereche de gene false deoarece ale mele nu erau prea stralucite, erau date cu un strat subtire de mascara deoarece culorile inchise imi scoteau in evidenta ochii mei caprui, buzele erau facute doar cu un simplu gloss, doar pentru stralucire.
-Arat.... dar nu am mai apucat sa termin deoarece cele doua au sarit cu gura pe mine
-Arati nemaipomenit. Cred ca Damon o sa uite ca este intr'o biserica si ca este inconjurat de oameni si o sa sara pe tine cand o sa te vada. A zis Raluca razand in hohote.
-Mda....am zis eu aproape inrosind
Se aude o bataie mica in usa, insa eu am auzit'o pe Jenna inca de cand a coborat din masina, insa trebuia sa par normala langa acea fata care a venit cu Raluca.
-Buna fet....si nu a mai putut continua cand si'a oprit privirea la mine
-Doamne Andreea dar arati nemaipomenit. Venind spre mine m'a luat in brate si a inceput sa planga. Atunci si mie mi'a dat o lacrima insa Jenna mi'a sters'o zicandu'mi
-Doar nu ai de gand sa plangi in ziua nunti tale ??..Nu nu domnisoric'o, haide sa vedem un zambet pe buzele tale stralucitoare.
La spusele acesteia si mai ales la tonul pe care a zis am inceput sa radem toate patru.Dupa ce a plecat aceea fata care venise pentru a'mi face parul Jenna scoase din geanta ei patru pungi de sange pe care mi le dase
-Poftim Andreea. Damon m'a trimis cu astea aici, si mi'a mai povestit si de intamplarea de azi'dimineata, sper ca te simti bine si poti sa te hranesti fara sa avem vreo surpriza in biserica
-Stai linistita Jenna sunt doar simtomele sarcinii doar sti si tu cum sunt aceste simtome, am zis mangaind'o pe burta ei mare .Si oricum acum printesa mea, am zis mangaindu'mi burtica care crestea considerabil, este cuminte astazi deoarece stie ca mami si tati se vor casatori, si a promis ca nu o sa'mi faca probleme.
Cum eu eram singura fata vampir din lume care a ramas vreodata insarcinata eu aveam o conectivitate cu fiica mea de cand am aflat ca sunt insarcinata si burtica mea crestea. Era ca si cum puteam vorbi cu ea.Nu prin cuvinte ci telepatic. Iar acum imi spunea cat de fericita este ca mami ei scumpa se casatoreste cu taticul ei minunat. Era deja o dulceata de fetita.
Am iesit din casa si am intrat in limuzina care ne astepta in fata pensiuni si am pornit spre biserica
 
 

4 comentarii:

  1. Superb!!!
    Abia astept sa vad ce-o sa spuna Damon cand o s-o vada!

    Pupici:x:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi....
    Lui Damon aproape o sa'i cada plombele din gura cand o vede :)):))
    Pup :*:*
    xoxo
    ~A

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar este chia mai frumoas roche ...... si eu vreau una la nunta mie care o sa aiva loc an august .... cum pot sa te contatez ????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna....rochia asta am gasit-o pe google ....si habar nu am de unde poti sa o cumperi...intra pe google si scrie rochii de mireasa...si poate a-i sa gasesti ceea ce vrei.,.....
      Xoxo
      ~Bebexutza...

      Ștergere