luni, 23 ianuarie 2012

Another Storie Capitolul 4

Capitolul 4-Stefan find out about us



Acel weekend a fost magic , toata fiinta mea a inviat sub atingerile si saruturile lui Damon.
Luni dimineata , m-am trezit langa corpul adormit al ingerului meu. Cand ceasul a sunat l-am oprit repede , dar nu indeajuns de repede incat sa nu-l trezeasca pe Damon.
-"Neata printesa!" a zis cu ochiisori lu albastri intre deschisi.
-"Neata Damon!" am zis furandu-i o atingere a buzelor.
-"Merg sa fac un dus ca trebuie sa merg la scoala." m-am ridicat de pe pat , dar nu inainted de a ne mai saruta de cateva ori.
-"Bine , iti pregatesc micul-dejun.!" a disparut din camera.
Am intrat in baie , am facut un dus rapid si m-am imbracat intr-o pereche de blugi albastru inchis si un tricou negru. Am iesit din baie si am fost invaluit de un miros delicios , care venea din bucatarie , in graba mi-am luat geaca neagra de piele de pe scaun in mana si am coborat.Damon imi pregatea oua cu sunca.Iami. Am mancat intr-o liniste odihnitoare iar pe urma am plecat la scoala , Damon conducandu-ma.
In parcarea scolii era pustiu , nici un elev nu era prin curte si atunci m-am uitat la ceas si am observat ca am intarzaiat 10 minute.Minunat.
I-am dat un sarut la Damon si cand am iesit din Ferrariul lui m-am lovit de un piept mare si puternic. Cand am ridicat privirea am vazut doi ochii verzi suferinzi. Era Stefan si dupa privire a vazut sarutul noastru.
-"Stefan" am zis repede , Damon venind in fata mea.
-"Vad ca te-ai tinut ocupata" a zis cu un ranjet enervant privindu-ma peste umarul lui Damon.
-"Nu vad care ar fi problema ta in asta! Pleaca inainte sa ma enervez si mai tare!" zise Damon foarte nervos.
-"Vorbeam cu seful circului , nu cu maimuta" Zise Stefan razand zgomotos incat zgaria la ureche.
-"Ai grija fratioare , maimuta stie mult mai multe decat seful circului" Damon era acum peste Stefan pe asfalt strangandu-l de gat.
-"Terminati, amandoi" am zis repede de teama ca nu cumva cineva sa priveasca.
-"Tu" am zis spre Stefan dupa ce s-au ridicat." Tu nu ai nici un drept sa vii aici si sa-mi reprosezi ceva" lacrimile amenintau sa-mi paraseasca ochii , insa am simtit bratele protectoare ale lui Damon in jurul taliei mele acestea s-au evaporat.
-"Si ceea ce priveste relatia mea cu Damon , chiar nu este problema ta. Ti-am zis acum 2 luni , daca nu te schimbi ai sa ma pierzi , si uite ca s-a intamplat" am zis poruncitoare observand fericirea de pe chipul lui Damon cu privire la comentariul meu.
-"Tu ai mai multe puncte comune cu Katherine, nu doar infatisarea" zicand acestea a disparut in padurea de langa scoala.
-"Hey , esti bine?" Damon m-a intors spre el si mi-a sarutat buzele. Exact ceea ce aveam nevoie.
-"Da sunt bine , insa mie teama de ce are sa faca acum psihopatul asta ca a aflat de noi, mie teama sa nu te raneasca pe tine" am zis strangandu-l in brate si privindui diamantele albastre care intotdeauna ma linisteau.
-"Stai linistita printesa, eu sunt mai puternic decat el , mai ales ca acum a renuntat la dieta de iepurasi si este incert cu sangele de om , si sunt mult mai viclean." a zis viclean cu palpaieri de spranceana.
-"Deci...avem o relatie ?" zise facand chestia aceea cu ochiu...doamne era atat de sexy, daca nu eram aici , saream pe el.
-"Normal ca avem...daca si tu vrei...bineinteles" am zis mimand o fata suparata.
-"Doamne mai si intrebi ? Normal ca vreau!" mi-a aratat un zambet care iti taia respiratia.
Am intarzaiat la scoala vreo ora , insa bine ca era ora de istorie cu Alaric , asa am scapat si de o morala si de o absenta. Pffiu..
-"Hey Elena" ma saluta Bonnie care era mai intarzaiata decat bine , ea a ajuns dupa istorie
-"Hey Bonnie , cum se face ca o eleva eminenta sa intarzaie ?" am tachinat-o putin stiind ca acest lucuru o enerveaza
-"Hey...nu fi pufi , am lucrat la niste vraji noi. Dar ce ii cum fericirea asta in ochii tai ?" ma intreaba aceasta.Pfff...m-a prins.
-"Trebuie sa va povestesc ceva" am zis "va" deoarece si Caroline s-a aratat dupa ceva timp."Insa haideti sa ne asezam , va fi un soc...cred" am ranjit precum un copil.
-"Bine....hmm..." au zis in cor.
Dupa ce ne-am asezat pe o banca din curtea scolii m-am uitat inca odata la fetele lor banuinde si bomba a explodat
-"Sunt cu Damon!"
Tacerea era izbitoare , tensiunea apasatore , si fetele lor erau fara emotie , fara clipiri in ochi, fara nimic.
-"Hello , pamantul catre Bonnie si Caroline!" am zis nelinistita
Acestea s-au intors si s-au privit timp de 5 secunde apoi amandoua deodata m-au privit cu o sumedenie de emotii in ochii.
-"Este 1 aprilie ? A intrebat Caroline
-"Trebuie sa fie " zise Bonnie schitand un zambet
-"Nu...vorbesc serios , dupa atata timp am crezut ca il iubesc numai pe Stefan , insa au fost clipe in care era cat pe ce sa-l pierd pe Damon , atunci in inima mea a crescut o tensiune pentru acesta care nu poate fi explicata in cuvinte , este mai mult decat o atractie fizica , este o atractie sufleteasca, insa eu nu vroiam sa recunosc asta , deoarece atunci m-ar compara cu EA. Insa momentul care m-a facut sa realizez si sa recunosc asta a fost seara in care Stefan a vrut sa ma transforme in vampir exact in locul in care eu trebuia sa mor cu parintii mei." am zis trista ultima fraza amintindu-mi momentul
-"Pai...bine...eu zic sa sarbatorim!" zise Caroline sarind ca arsa de pe banca
-"De ce ?" intreb eu cu Bonnie la unison.
-"Pentru noua relatie , noua iubire , adica vechea , dar mnoa..." zise Caroline obrajnic
I-am dat una in umar mai tare stiind ca nu o doare si apoi am plecat la ore.
Orele au decurs normal si dupa terminarea lor am mers la The Grill, l-am chemat si pe Damon si am stat , am baut , si am inceput fiecare sa ne marturisim evenimente din vietiile fiecaruia , Damon a vorbit cel mai mult deoarece el avea 164 de ani in urma. Dupa-amiaza aceea a fost atat de frumoasa , atat de linistitoare , atat de imbietoare.A fost uimitor intr-un cuvant

                 Doua suflete

Doua suflete
Un singur gand
Doua inimi
O singura iubire

6 comentarii:

  1. Love!Love!Love!Love!Love!Love!

    Love you:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare ! Imi place mult ideea. Succes:*

    RăspundețiȘtergere
  3. :)):)):)) Ce fata amuzanta are Elena in poza de la acest capitol. M-am uitat la poza in jur de 1 minut si am ras intr-una :)):))

    Foarte frumos capitolul :*:* Bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda....si eu de aceea am pus-o....este atat de speriata..:))....
      Ma bucur ca iti place
      xoxo
      ~Bebexutza

      Ștergere