luni, 23 ianuarie 2012

Another Storie Capitolul 3

 Warning
.....Acest capitol are un continut care nu este indicat persoanelor sub 16 ani...Distruge mintea....dar hraneste imaginatia...:))...
Thanks
xoxo
~Bebexutza



Capitolul 3-The best night I ever had

Caile nazale imi erau imbuibare acum cu un miros delicios provenit de la pielea barbatului care imi devora buzele. Statea deasupra mea mangaindu-mi fesele si dandu-mi jos tricoul, eram acum in sutien in fata lui Damon care imi analiza fiecare linie a sanilor mei si bretelele sutienului care nu au mai poposit mult pe umerii mei...in secunda urmatoare sutienul meu odihnea pe podina rece, mi-am dus mana la nasturii camasii lui negre deschizandu-i nerabdatoare.
Dupa ce camasa lui a ajuns pe podea ochii mei nu se mai saturau a privii la pieptul lui bine lucrat si uimitor.
Pantalonii lui erau deja pe podea si a-i mei erau pe la genunchi si in urmatoarea clipa erau pe podea.
Stateam amandoi dezbracati , bine , nu chiar complet , deoarece chilotii mei si ai lui ne stateau in cale. Chilotii mei au parasit corpul in cea mai delicata cale , iar boxerii lui deja poposeau peste pantalonii de pe jos dezvaluindu-i marimea , intotdeauna am stiu ca Damon este mai obrajnic ca Stefan , nu stiu de ce , insa stiam asta. Pasiunea depusa in sarutul in care ne aflam facea ca centrul meu umed sa devina nemaipomenit de umed si marimea lui continua sa creasca si sa se intareasca. A dat drumul buzelor mele pentru a-si continua drumul in jos la gat , clavicula si odata ajuns la piept s-a oprit pentru a face dregoste cu fiecare san al meu , luandu-mi sfarcurile in gura cu erectie si muscand tare , insa delicat ca nici o piecatura de sange sa nu paraseasca pielea mea. Tensiunea si placerea erau la extreme , nici curentul elecric nu putea trece in acel moment prin niciunul dintre noi.
-"Damon, te rog....doar umple-mi golul care il simt in flacari" am genut inebumita de placerea dureroasa de la fiecare san.
-"Sunt onorat printesa" a ranjit delicat
In momentul in care a trecut de peretii vaginului meu am simtit stoluri de fluturi in stomacul meu , capul mai avea putin si exploda de atata placere si ganduri , iar carnea de pe mine mai avea umpic si se topea sub caldura emanata de corpul lui.
Miscarile lui Damon sau intetit si mintiile mele au luat-o la fuga lasandu-mi capul liber simtind si gestionand placerea.
Punctul culminant a venit in cele din urma la amandoi , Damon lasandu-si lichidul cald sa imi invaluie vaginul.
-"Te iubesc printesa mea"! a zis sarutandu-ma si strangandu-ma la piept
-"Si eu t...tt...t...te...i..i..iubesc Damon!" cuvintele au iesit greu din gura mea din cauza respiratiei sacadate.
"Tu ai fost intotdeuna Salvatorele meu , salvatorul meu" m-am asezat la pieptul lui.
Am stat imbratisati pana somnul ne-a cuprins pe amandoi lasand visele sa ne invaluie mintea.
Aceea noapte a fost cea mai frumoasa pe care am avut-o.

                ********************************

Soarele diminieti imi licarea pe ploape fortandu-ma sa ma trezesc din visul meu cu Damon. Cand ochii mii s-au deschis am simtit un gol in pat si in suflet , Damon nu era acolo.
M-am ridicat in sezut privind la camera goala , am auzit usa deschizandu-se si cand mi-am mutat privirea la usa l-am vazut pe Damon cu o tava in mana.
-"Buna dimineatza somnoroaso" a zis vening langa pat si sarutandu-mi fruntea
-"Neata Damon" am zambit cu toti dinti ca el nu a plecat
-"Ti-am pregatit micul-de-jun!" si mi-a intins tava pe care o avea in mana pe care se aflat 3 ochiurii de ou , 2 bucati de sunca si un pahar de suc de portocale natural.."Hmmm..preferatele mele" mi-am zis amuzata.
-"Multumesc mult Damon , chiar mi-e foame" am zis auzindu-mi singura stomacul care urla de foame. M-am ridicat la el si i-am dat un sarut dulce pe buze.
Dupa ce am mancat am fost mai mult ca recunoascatoare zilei de sambata care mi-a permis sa stau toata ziua in pat cu Damon si sa ne jucam , sa ne sarutam , si bineinteles sa repetam ceea ce am facut seara trecuta.

                 **********************************

Duminica dimineata eu m-am trezit prima si ma gandeam ca Damon nu s-a mai hranit de 3 zile aproape si prosibil sa ii fie greu sa stea in preajma mea . Asa ca s-a hotarat sa plece la spitalul unde Klaus i-a luat din sange, acolo mai erau inca pungi cu sangele ei si vroia sa ii aduca la Damon , vroia sa-si imparta sangele cu Damon.
-"Buna dimineata iubito" zise somnoros. Doamne cat de bine suna "iubito" iesind din gura lui.
-"Ti-am adus micul-de-jun" am zis intinzandu-i tava unde se aflau pungile cu sange.
Dupa prima gura s-a uitat ciudat la mine si apoi a vorbit
-"Acesta este sangele tau!" nu era o intrebare , era un fapt.
-"De unde il ai ?" a intrebat de data asta
-"L-am luat de la spital...mai stii de cand cu Klaus...au mai ras pungi acolo , si am vrut ca tu sa bei din sangele meu , dar stiam ca nu vei dori sa ma ranesti , asa ca , am ales punga." am zis zambind slab , curioasa de reactia lui.
-"Ce sa mai spun, sunt fericit ca te am langa mine , si ca esti dispusa sa imi dai din sangele tau , insa eu niciodata nu o sa iau direct de la "sursa", mai bine din punga" a zis simbind la cuvantul "sursa" , stiam ca se referea la ce i-am zis eu mai devreme cu ranitul.
 

4 comentarii:

  1. Suuuuuperb!!!:X:X:X
    Bafta in continuare

    Love you:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Maria...

    Love you :*

    xoxo

    ~A

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce, dar si eu in ficul meu l-am descris umpic mai dotat decat ar fi trebuit sa fie :)):)):)) Oare de ce ?
    Zicea mai sus ca el a fost intotdeauna Salvatorele ei ? Scuza-mi expresia, dar ii o mare mincinoasaa X(. Nu o mai vreau pe Elena in viata lui Damon. Stii mi-a venit o idee, numa ce am inceput sa scriu un nou fic Love With A Stranger. O sa fie o mare dezamagire pentru cei ce o vor pe Elena in bratele lui Damon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer si eu nu o mai vreau pe Elena aproape de Damon ....insa acest fic l-am inceput imediat dupa episodul 3x10....si mnoa...ma gandeam ca se va intampla ceva cu ei....Stiu...e o foarte mare minciunoasa....
      Daca zici ca ficul tau v-a fi cu o alta persoana in viata lui Damon...o sa fiu prima care il citeste...
      xoxo
      ~Bebexutza

      Ștergere