sâmbătă, 31 martie 2012

Do you ?

"Do you ?"

Oare fiecare om are problemele cu care ma confrunt eu ? Oare fiecare om poate iubii doua persoane in acelasi timp ? Oare fiecare persoana poate fi la fel de tampita ca mine incat sa nu-si de-a seama pe cine iubeste cu adevarat ? Oare , oare si iar oare. Intrebarile astea ma macina pe dinauntru de cand i-am intalnit pe ei , nu pot lasa totul la voia intamplarii , nu pot dansa precum imi canta altii si nu pot trai iubind doua persoana , nu este drept pentru mine , pentru ei.
Pasii mei se auzeau imfundat in covorul pufos din camera mea de la pensiune , pantalonii scurti de pijama dansau pe mine din cauza mersului meu rapid , faceam kilometrii de la pat pana la usa , cautand un gram de tupeu pentru a putea merge sa vorbesc cu el.
Dupa vreo 3 ore de curse cu aceasi destinatie mi-am luat inima in dinti si am iesit din camera traversand holul rapid intrand intr-o camera nu tocmai cunoscuta.
Parul negru poposea pe perna alba din satin , fata palida ramanand fara expresie la intrarea mea , ochii la fel , inchisi.
Pantaloni negri sfasaiati ii dezgoleau picioarele pe care mai erau urme micid de rani in urma disputei. Camasa neagra rupta dezvaluia uriasa taietura de pe pieptul si gatul acestuia , erau aproape vindecate , insa tot se vedeau.
Am inaintat usor , ajungand langa pat si stateam pierduta uitandu-ma la frumusetea lui. Oare cum puteam sa il iubesc ? El merita pe cineva care il iubeste si respecta , nu pe cineva ca mine care nu se poate hotara cu privire la iubire.
I-am mangaiat usor obrajul si am iesit incet din camera lui , mergand in camera fratelui sau. Statea pe pat cu ochii pierduti pe zugraveala veche si cand m-am apropiat s-a ridicat in sezut
-"Buna Stefan"
-"Buna Elena." a zis cu jumate de gura
-"Stefan...ce este cu tine ? de ce nu ai vrut azi sa mergem dupa Damon ? de ce ti atat de mult sa il omori pe Klaus ?" nu mai puteam tine in mine, emotiile imi explodau pe rand
-"Klaus mi-a luat tot ce aveam mai scump pe lumea asta. Elena eu te iubesc , insa te rog eu spune-mi uitandu-te in ochii mei ca nu simti nimic pentru Damon." la auzul intrebarii cuvintele mi-au ramas blocate in gat , gura mea se deschidea precum al unui peste scos din apa sau cuvintele nu puteau iesi. Vazandu-mi reactia Stefan a iesit din camera lasandu-ma sigura , plangandu-mi de mila. Oare chiar il iubeam pe Damon mai mult ca pe Stefan ? oare Damon s-a cuibarit atat de mult sub pielea mea incat nu-l mai pot scoate din minte ? Si uite din nou am ajuns la oare , oare si iar oare. Cand am iesit din camera lui Stefan , am vrut sa merg la bucatarie insa cand am trecut prin fata camerei lui Damon am vazut usa deschisa si acesta isi punea o camasa pe el
-"Hey Damon. Cum te simti ?" am zis intrand
-"Elena...Ma simt ca un nou nascut" sarcasmul lui ma omoara uneori.
-"De ce indepartezi oamenii de tine Damon ? nu mai face lucrul acesta deoarece ai sa ramai singur pentru totdeauna" am zis repede vrand sa ma intorc insa o nenorocita de lacrima mi-a aratat tristetea iesit din ochii si rostogolindu-se pe obraj.



-"Elena , cei cu tine?" a venit Damon repede la mine si m-a luat in brate , ciudat , deoarece pana acum eu eram cea care facea lucrul asta , insa era atat de bine intre bratele acelea puternice , atat siguranta gaseam , era refugiul potrivit pentru mine.
-"Stefan crede ca am sentimente pentru tine " am zis fara sa ma mai gandesc la nimic. Vroiam sa clarific odata aceasta situatie
-"Ai?" intrebarea lui m-a lasat din nou fara cuvinte. Stateam nemiscata si ii priveam impecabili ochii albatrii , inca unul in bratele celuilalt , cand deodata Damon mi-a dat drumul din bratele lui , cred ca tacerea mea era un raspuns negativ pentru el , insa era sensul opus. I-am luat fata in maini si i-am facut ochii sa-i priveasca pe a-i mei si i-am soptit usor.
-"Te iubesc Damon Salvatore. Te iubesc inca din prima clipa cand te-am vazut , insa nu am vrut sa recunosc , nu vroiam sa fiu ca Katherine , nu vroiam sa imi bat joc de voi , credeam ca daca nu am sa recunosc a-i sa-ti gasesti si tu pe cineva , si toate o sa fie bine , insa nu , tu nu ai renuntat la mine niciodata , asa cum nu o sa mai renunt nici eu la tine." si terminand de zis m-am ridicat pe varfuri si buzele noastre s-au intalnit in cel mai dulce sarut din lume.




9 comentarii:

  1. Ahhh...cat visez la momentul asta...!
    SUPERB!!!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda...si eu...deaia am facut postarea asta exact dupa ce am vazut episodul...:|....insa mi s-a mai spus...Elena va ramane cu Stefan pana la urma ca asa doreste Julie Plec....:|:|:|...
      Love you :*:*:*
      Xoxo
      ~Bebexutza

      Ștergere
    2. Ceeeee??????O omor!!!Cum s-o lase sa ramana cu Stefan?//?????
      Nu-i corect:((:((:((

      Love you to:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
    3. Mda...si eu ziceam la fel...ca tine...dar nu mai inteleg nimic . o fi el Stefan , si bla bla bla , dar a avut-o si pe Katherine si pe Elena . dar ce ii ? , refugiul celor doua cand Stefan ii badaran....:|:|
      Love you
      Xoxo
      ~Bebexutza

      Ștergere
    4. Sa-l ia naiba pe Stefan!!!
      In fine...daca asa a fost decis,noi nu prea avem ce face...Doar sa-l faca pe Damon sa se indragosteasca de altcineva...eu una as vrea-o pe Rebekha...se vede ca-i cam place de el...O fi fost ea cam nesimtita,dar totusi...e fata de treaba.

      Love you:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
    5. Exact...sa-l i-a naiba....
      Si sunt de acord cu tine in legatura cu Damon si Rebekah....imi place mult de ea , si eu faceam la fel daca isi batea joc de mine , chiar si Damon...insa sa recunoastem...cand Damon isi pune ceva in minte , obtine prin toate mijloacele posibile...
      Love you
      Xoxo
      ~Bebexutza

      Ștergere
    6. Exact!Ca doar vorbim de Damon Salvatore,nu de Stefanica-Mamaliga mai zis si Sfantul Stefan :)) Ce ma amuza prima prorecla :))

      Love you to:*:*;*

      Miss Salvatore

      Ștergere
  2. E tare oricum prima porecla :)):))....
    Love you
    Xoxo
    ~Bebexutza

    RăspundețiȘtergere