duminică, 12 februarie 2012

Warm water and Damon Salvatore

Hellow everyone....am venit cu un nou one-shoot tradus de mine.....Sper sa va placa

And BTW....Nu este recomandat copiilor sub 16 ani.....Are unele scene...mai mnoa....intelege-ti voi....

Va pup

Hope you like

Enjoy

~Bebexutza






Warm water and Damon Salvatore



Elena suspina. Parul ei auriu ii curge bucle pana la talie. Dezbracata , ea intra in dus si da drumu la apa fierbinte. Relaxarea , o copleseste precum apa calda , imbogatindu-i sensul , mintea devenindu-i oarba. Mirosul dulce de levantica o inconjoara , mainile gentil ii curata capul , dandu-i o stare atat de placuta , insa un deget ii coboara pe gat. Elena a observat imediat. Numai atunci a realizat ca nu era al ei. Intorcandu-se , Elena l-a intalnit pe dezbracatul Damon Salvatore cu un ranjet ud. Sigur el s-a lasat descoperit.




Elena era ofensata. Fata ei se simtea fierbinte , dar Damon a lipit-o de perete. Nu se putea misca. Damon s-a apropiat , mainile lui mangaindu-i delicat soldurile. Elena a lasat un mic geamat , impingand-o impotriva corpului lui Damon a intors-o pe Elena , spaland-o in jos pe spate. Nimeni nu spunea un cuvant.

Elena l-a impins , dar Damon a fost rapid si a prins-o de talie punand-o pe blatul de la baie.

"Cum indraznesti ? De ce faci asta ? DA-TE DE TE MINE BASTARD NEBUN !" Elena se zbatea dar fara folos. Tipetele ei sau amenintariile ca ii va spune lui Stefan erau doar pentru a intampina rasul lui Damon.

"Vrei sa te relaxezi ? Nu o sa te ranesc. Hai dute si spunei sfantului tau Stefan ce am facut , sa vezi daca imi pasa" Damon spuse dandu-i drumul.

Elena a lasat lacrimile sa ii curga din ochii , intorcandu-si capul ea a simtit lichidul curgand in jos pe barbie. Damon i-a cuprins fata in maini , stergandu-i lacmile cu degetul mare.

"Nu plange. Am facut asta deoarece si tu vrei." Elena s-a uitat la el , inca ranjea , dar avea suparare in ochii.

"Nu vreau nimic ce are legatura cu tine. Pleaca acum" Damon si-a lipit buzele de ale Elenei. Cand Elena a incercat sa il impiga deoparte , Damon a strans-o si mai tare. Elena nu s-a micat nici macar cand mainile lui i-au eliberat corpul. Damon era ingrijorat ca poate a sufocat-o.

Niciodata nu fusese atat de bucuros ca a gresit

Elena si-a pus picioarele in jurul taliei lui musculoase. Mainile si le-a pus in jurul gatului lui si si-a deschis gura dandu-i acces lui Damon. Limbile se mangaiau reciproc , Elena incepea sa se impinga in Damon , facandu-l sa o impinga si mai tare in peretele dusului. Amandoi s-au tras deoparte , inspirand oxiget cat pot duce.

"Damon.." Elena sopteste. Ea putea simtit greutatea pe picioarele ei , s-a impins si mai tare il el.

"Re;axeaza-te. Lasa-ma pe mine sa am grija de tine." Damon a despins-o pe Elena de corpul lui.

Capturandu-i buzele cu ale lui , Damon isi duce gura in jos pe gatul ei , sugand si sarutand pielea sensibila a Elenei. Mutandu-se la pieptul ei, Damon a inceput sa ii suga sanii , respiratia Elenai crestea si sunete de placere invaluiau micuta baie. Elena i-a luat fata si l-a sarutat tare , luptand impotriva buzelor lui.

Facandu-se clara ca are nevoie de el acum , crescand , Damon se trage deoparte urcand-o pe peretele baii. A intrat in ea. Damon a sarutat-o pe Elena , acoperind-o cu mici geamate.

"Misca-te" s-a repezit la buzele lui . Multumit Damon intrat in ea , iar si iar. Buzele li s-au mai izbit unele de altele inca odata. Elena se bucura din plin de el , Damon vrea ca aceasta amintire sa ramana in mintea Elenei pentru totdeuna asa ca ii da exact ce vrea ea.

Elena tipase. Numele lor erau aruncate fara cand orgasmul amandurora a venit.

Ei au adormit unul in bratele celuilalt , pe podeaua de la dus. Amandoi constienti de apa calda.

6 comentarii:

  1. Love!Love!Love!

    Love you:X:X:X

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Iauu ce fain ii :x imi place ceva violenta in actul sexual :)):)) Sper sa nu fac vrio impresie gresita, dar cred ca ii necesar umpic de violenta si in viata reala, bineinteles cu simt, nu exagerata :X

    Foarte frumos, Bebexutza

    Pupici,
    Nety

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal....Sex cu bataie :))(Glumeam)....insa ai dreptate...si nu ne facem impresie gresita....

      Ma bucur ca ti-a placut

      Pup
      xoxo
      ~Bebexutza

      Ștergere