vineri, 20 iulie 2012

Capitolul XIII

Capitolul XIII-Who the hell is this Klaus ?


Damon's POV:


-"Iubito , ti-a povestit cineva vreodata de Klaus Michaelson ?" Am intrebat-o inca tinand-o la piept managindu-i parul delicat.
-"N...nu cred , insa de numele Michaelson am mai auzit doar la istorie , cand faceam lectii cu inceputurile lumii" zis aceasta indesandu-se mai tare la pieptul meu si tinandu-se de mine ca de firul vietii.
-"Atunci cred ca ar trebui sa incepem cu inceputul...."
-"Sunt numai urechi crede-ma" a zis indepartandu-se putin de mine pentru a mai privi in ochii.



-"Deci , totul a inceput acum peste 1000 de ani , cand Klaus Michaelson era doar un pustan dintr-o familie obisnuita din Penelopia , vechiul nostru Mystic-Falls. Familia Michaelson avea 6 copii , insa tatal lor era ingrijorat din pricina unuia. Pe atunci erau vrajitoare , vraci , tot felul de fiinte care acum par istorie , insa intr-o noapte cu luna plina o haita de varcolaci au venit peste sateni si i-au macelarit , unul cate unul , sub ochii familiei Michaelson care stateau mai in deal , erau mai izolati de restul lumii , deoarece se zicea ca mama lor Esther era vrajitoare , insa nimeni nu putea dovedi asta. Insa printr-o joaca de-a vrajitoarele , copii familiei , Rebekah in special , a aruncat niste cuvinte asupra fratilor sai. Elijah sa devina varcolac , Finn vraci , Kol vampir , Robert vrajitor , insa pentru Niklaus statuse si se gandise pret de cateva minute , apoi cand bomba iesi din gura ei , cel din urma a fost primul varco-vampir din lumea intreaga." cand sa continui vocea ei ma oprise
-"Varco-vampir ??" avea o fata intrebatoare , insa atat de dragalasa.
-"Adica hibrid , jumatate vampir jumatate varcolac. Insa pentru a deveni varcolac trebuia sa bea sangele surori lui Rebekah , fiind vrajitoarea"Originala" , deoarece ea l-a creat. "
-"Oh dumnezeule , sa-si omoare propria sora ??"
-"Da. Insa a ales ca acea parte din el sa fie "dezactivata" sa-i spunem asa , pentru ca el nu avea de gand sa-si raneasca semenii."
-"Doamne dumnezeul meu" Benerice era de-a dreptul sfiita.
-"Scumpo , el este mai batran decat dumnezeul tau" am zis dandu-i parul dupa ureche.
-"Da , da , si atunci , hai ca am inteles toata istorisirea asta , dar ce mama dracului are de-a face cu mine ? Ce sunt varco ce ? Sau este neam de-al meu ? Nu ma inteleg." Se ridicase in picioare si se plimba dintr-o parte intr-alta.
-"El'' am zis ridicandu-ma si punandu-i mana pe umeri pentru a o face sa se uite la mine "Este tatal tau"

Benerice's POV:



O ambulanta va rog , medici , am nevoie de aer , oare cum se respira ? Era inspiratie si respiratie , sau respiratie si inspiratie??? Un psihiatru pentru Damon deoarece bause prea mult coniac la ziua mea. Ii afectase creierul si a devenit visator.
-"Ce??" am tipat cat mai tinut plamanii si m-am indepartat de el.
-"El este tatal tau" a repetat mai sigur pe el decat prima data.
-"Da si mama mea este Madonna" am zis facand nisto de el
-"Nu , mama ta este Caroline Forbes , vrajitoarea din Salem , urmasa vrajitoarei originale."
-"Urmasa vrajitoarei originale ?? Mama si asa zisul meu tata erau rude de sange ??"
-"Nu , deoarece daca nu ma intrerupeai nu uitam sa-ti mentionez ca Niklaus , sau Klaus aici de fata" arata spre mormant " Nu era fiul familiei Michaelson , el a fost gasit de Esther plutind pe raul de langa sat , insa luandu-l in familie si acceptandu-l ca pe propriul lor fiu." a terminat acesta aratandu-mi o privire de regret
Capul imi exploda de atatea informatii , erau prea multe , prea grele , dar stai asa...atunci..
-"Atunci Adam cine e ?" intrebarea cred ca a sunat mai mult zisa decat gandita."
-"Pai....Adam....cum sa-ti zic ?...el...e..el...este...." Damon Salvatore nu-si gasea cuvintele ? Ciudat
-"Of Damon , doar spune-o odata." m-am repezit la el
-"El este vrajitorul care l-a omorat pe tatal tau , care a vrajit-o pe mama ta sa-l uite pe Klaus si sa-l iubeasca pe el...El este insusi raul in persoana"






2 comentarii:

  1. Ieeeeeei!A aflat!In sfarsit s-a aflat!
    Ahh...Damon,te iubesc:X [imi veni:))]
    Beranice,trebuie sa-l salvezi pe tac-tu din iad!Iai inteles domnisorica?Ca mi-e dor de el:((

    Capitolul a fost super,iar tu esti minunata!:X

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore~your damn fucking little sister

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda....dar vor mai fi obstacole intre ei...intre tata si fica....nu se vor vedea atat de usor....Uppps...de ce merg tastele fara mine :))...
      Pupici,
      Xoxo
      Love you :*:*:*
      ~Bebexutza...your damn fucking biggest sister

      Ștergere