miercuri, 18 iulie 2012

Spoiler pentru sezonul 4



Spoiler despre noul sezon TVD:






1. Elena vampir: "Evident, Elena va trece printr-o noua schimbare, si Damon [Ian Somerhalder] si Stefan [Paul Wesley], vor avea de a face cu aceasta schimbare," a declarat Plec. Nina a adaugat: "Elena a avut cateva experiente destul de nebune. Acum, ea de fapt moare si revine ca un vampir. Totul va fi in crestere pentru ea si va duce o lupta constanta cu ea insasi....". Pentru ca niciodata nu si-a dorit sa fie un vampir. In plus: Dobrev a declarat ca se lupta cu ea insasi, pt a reusi sa se vada diferenta intre Elena ca vampir si Katherine.

2. Absolvirea: Se pregatesc pentru absolvire, dar asta nu inseamna ca se va intampla in acest an. Pe drum, exista o multime de "lucruri profunde, emotionale, rasucite", a declarat Plec.

3. Bad Boy Damon se reintoarce: Damon a petrecut primele trei sezoane incearca sa fie ceva ce nu este pentru ai satisface pe cei din jurul lui, dar Damon in Sezonul 4, nu va mai face asta. "El nu este un tip de treaba", a spus Somerhalder amenintator.

4. Matt salveaza?: Matt (Zach Roerig) a avut parte din vina pentru soarta Elenei dupa accidentul de masina. Surprinzator, insa, asta il va apropia de Elena. Williamson a remarcat faptul ca Matt va continua sa fie o persoana foarte importanta pentru Elena-Vampir, deoarece poate fi capabil s-o pastreze cu picoarele pe pamant. "Nu stiu daca e sezonul lui Matt, dar cred ca e sezonul in care Matt incearca sa ramana uman", a adaugat Roerig.

5. Delena vs Stelena: Elena l-ar fi ales pe Stefan la sfarsitul sezonului 3, dar transformarea ei va schimba dinamica relatiei dintre cei trei. "Un lucru foarte interesant este ca Elena ca vampir va fi o fata mai puternica si ar putea sa aiba grija de ea singurica", a spus Somerhalder. "Va aparea o dinamica foarte interesanta intre cei trei. Elena va avea nevoie de ajutorul amandurora,si toti trei vor invata multe lucruri impreuna , dar intr-o perioada foarte scurt de timp."

6. Vrajitoare original: Esther (Alice Eve), poate fi numita vrajitoarea original, dar asta nu inseamana ca asa e. "Noi o numim o vrajitoare initiala, dar de unde a venit si cine a fost inainte de ei si de unde a avut vraja pentru a crea vampiri originali?" a remarcat Plec. "Asta este de fapt o intrebare importanta si va fi ceea ce vom raspunde anul acesta."

7. Katherine va reveni?: "Katherine nu va aparea pana ce Klaus [Joseph Morgan] nu mai este o amenintare", a declarat Plec.

8. Meredith va aparea!: Din moment ce Mystic Falls are o lipsa de adulti acum, Meredith (Torrey DeVitto) va sta in oras. "Ea este parte din familie acum", a declarat Plec.

9. La revedere, Alaric?: Desi Matt Davis are propria serie de CW - „Cult” - , Plec a spus ca contractul sau ii permite sa se intoarca la The Vampire Diaries intr-un mod sau altul: fie ca este vorba de flashback-uri sau de aparitii fantomatice. "As spune ca este posibil si este cu siguranta ceva ce am dori foarte mult", a declarat Plec.

10. Reactia lui Damon!!!: Intr-o scena din primul episod TVD4 Damon il va tranti pe Matt intr-un peret, foarte suparat pe el, iar in alta ii spune lui Stefan: “Acum lumea are un fundas mai mult. Bravo frate!”

11. Stefan se va sprijini pe Caroline in perioada de tranzitie a lui Elena: "Caroline va fi tot,<Eu sunt cu tine prietene, sunt in echipa ta>, asa ca vor incearca s-o ajuta Elena [Nina Dobrev] ", a declarat Plec. "Imi aduc aminte spunand, in episodul 2x03 cand Stefan ia sub aripa sa pe Caroline, ca impreuna sunt incantatori ... Este o placere sa ma uit la ei."

12. O posibila reaprinderea intre Caroline si Matt: In timp ce Caroline este foarte indragoste de Tyler (Michael Treviño) in acest moment, dupa re-vizionarea inceputului relatiei dintre Caroline si Matt din Sezonul 1, Plec a spus, "Cred ca Caroline si Matt [ Zach Roerig], pe parcursul sezonului, vor avea un alt moment. "

13. Tatal lui Bonnie fi introdus in cele din urma: "E timpul!" Plec a spus atunci cand a fost intrebata despre sosirea tata lui Bonnie. "Acest an este un an plin de tranzitii. Este sfarsitul de an de liceu, si exista o viata familiara bogata pe care toti o vom explora.".

14. Se va intoarce Joseph Morgan ca Klaus in premiera sezonului?: Intrebata daca acest Tweet [<@JosephMorgan awww, thanks Joseph! See you in a month in Atlanta! (spoiler alert) > ] din partea lui Plec pt Morgan ar putea insemna ca afirma ca Joseph va fi in premiera, Plec a raspuns: “Acuma, nu va pot spune prea multe", a spus ea.

15. Evolutia lui Damon va continua: Dupa re-vizionarea unei scene din Sezonul 1 episodul "162 de lumanari", care a fost ecranizat la festival, Plec remarca ca Damon (Ian Somerhalder), a evoluat in cele doua sezoane. "Acesta ne aminteste ca Damon este un personaj care a inceput intr-un loc foarte intunecat, dar cu o multime de dragoste si emotie", a declarat Plec. "Toate personajele noastre, inclusiv fratele sau, au fost martorii evolutiei lui ca o persoana si a facut unele lucruri cu adevarat extraordinare si nebune, dar, de asemenea, le-a facut in numele iubirii, durere, a supravietuiri si a familie. Va contunua evoluand, si sentimentele Elenei pentru el vor continua si ele sa evolueze. "


Buna fetelor...
Stiu ca multe probabil a-ti mai citit de pe internet insa eu in seara asta am gasit asta si mi s-a parut super interesanta.....Offf...hai odata afurisit de Octombrie :))...
Pupici,
Xoxo
~Bebexutza

2 comentarii:

  1. OMG!OMG!OMG!
    Eu n-am citit,asa ca MERSI!Te iubesc!
    Damon Salvatore bad boy-ul se INTOARCE!Ieeeeeeey!!!!!
    Octombrie,misca-ti cu' mai repede!Mi-e dor de Damonica si Klauika!:((Si de toti!Da' mai mult de Damon:X

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore~your little sister

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci ma bucur ca ti-am adus aceste vesti bune....
      Stiu babe...si mie mi-e dor de ei...in special de Damon....si imi mai amaresc zilele cu Eric Northman...dar......E soooper booon....insa unul e Damon
      Pupici,
      Love you :*:**:
      Xoxo
      ~Bebexutza...your damn fucking biggest sister

      Ștergere