duminică, 22 iulie 2012

Another Storie Capitolul 16

Capitolul 16-Hello doppelganger!


Hoinaream pamantul in lung si il lat de aproape 20 de ani , insa nu am dat de Katherine , nici macar un singur om sau vampir pe care l-am contactat nu avea habar unde se ascundea cateaua asta. Insa frumusetea de a fi vampir , era ca ai o intreaga eternitate in fata , o intreaga eternitate dedicata planurilor tale , si planul meu maret era inima Katherinei Patrova in mainile mele.


                         *****************************




Hawaii , locul cel mai bun pentru o pisicuta ca mine. Aveam nevoie de relaxare , dupa ce nebunul de Klaus a incercat sa ma omoare. Vroiam sa uit de toti , de toti nenorociti pe care i-am intalnit in ultimii ani. Damon era fratele care ma iubea prea mult , Stefan nu ma iubea indeajuns , eu ma iubeam doar pe mine insami , Klaus vroia cu orice chip sa se razbune pe mine deoarece nu l-am ajutat sa rupa blestemul , si Elena...poi Elena e Elena. Ea si-ar da viata pentru frati Salvatore , pentru niste vampiri , niste monstri , deoarece asta suntem noi. Monstri fara inima si scrupule.
Soarele imi incalzea pielea rece ca ghiata si gatul il udam cu sange proaspat , daca ii pot spune asa celui de la spitalul municipal. Am incetat sa omor oameni pentru ca cei de aici sa nu intre la indoieli cu crimele si disparitile misterioase. Valurile mari se spargeau la 6 metri in fata mea , si muzicalitatea lor imi dadeau o stare de liniste. Este tot ce aveam nevoie.
-"Buna frumoaso. Ai nevoie de crema pentru protectie?" Vocea unui barbat ma trezi din visare. Era un barbat inalt , blond , cu ochii de un albatru limpede , cred ca marea ar fi geloasa pe ochii lui.
-"Sigur. De ce nu?" am zis lasandu-mi ochelarii Armani pe nas examinandu-l
Se asezase langa mine si imi puse pe spate cred , apoi cand mainile lui imi atinsera pielea am tremurat. Avea niste maini al naibi de fine si atingerea lui ma calma.
-"Cam rece , pentru soarele asta inebunitor." zise inca plimbandu-si mainile pe abdomenul meu apoi coborand in jos pe picioare.
-"Pot spune ca e defectul meu" am zis inca bucurandu-ma de atingerea lui.
Eram atat de atrasa si de bine dispusa din pricina lui incat nu observasem ca cineva imi lua soarele.
-"Te distrezi ?" ma intreaba propria mea voce.
STAI...
-"Buna sosie"

                     *****************************


-"Damon , la dracu , dar mai lasa sticla aceea din mana" striga Stefan venind si luandu-mi coniacul din mana
-"Dute dracului"  am zis mergand la rezerva mea si luandu-mi alta
-"Te distrugi daca mai continui mult asa"
-"Si ce iti pasa tie ?" am zis turnandu-mi in pahar de data asta
Stefan nu mai zise nimic , doar iesi din pensiune si trantind usa in urma lui
-"Asa ziceam si eu"
Trecusera 20 de ani. 20 de ani in care Elena nu mai daduse nici un semn. Plecase noaptea , nici macar o hatie mica pe care sa scrie "La revedere fraiere" sau ceva. O cautasem 10 ani la rand insa nici urma de ea. Katherine la fel nu era de gasit. Stau si acum inca si ma gandesc unde naiba putea fi , insa de fiecare daca cand imi pun intrebarea , raman fara raspuns.
Cu Sfantul Stefan , mancatorul de iepurasi , m-am impacat la 5 ani dupa ce Elena plecase. La inceput ma invinuia pentru plecarea ei , insa dupa ce imi vazu dezamagirea si ranirea din ochii , se lasa pagubas si am cautat-o in rand cu el.


Am fost scos din rutina mea zilnica de urletul de disperare a lui Bonnie , si de usa trantita la perete de barbie
-"Mai usor ca nu este casa ta. Si Bonnie , nu suntem la concursul "Cine striga mai tare" am zis inca stand in fata semineului
-"Hawaii. ACUM"

 

2 comentarii:

  1. Of,sracu' meu Damon...:((
    Si of...Ce cauta Elena dupa curu' lu' Katherine?Care app,vreau s-o gaseasca Klaus mai repede.Vreau s-o bata,da' nu stiu de ce:))
    Capitolul e minunat,si la fel esti si tu:X
    Multa bafta in continuare!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore~your damn fucking little sister

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA bucur ca iti place babe
      Elena e dupa Katherine deoarece s-a saturat de toate nenorocirile lui Kath sa se revarse asupra ei
      Pupici,
      Si tu esti minunata
      Xoxo
      Love you :*:*:*:*:*
      ~Bebexutza...your damn fucking biggest sister

      Ștergere